Trainingsvideo’s

A picture is more than a thousand words

TFC Group biedt in het Nederlandstalige deel van de wereld al meer dan 60 jaar training dvd’s en streams. We vertegenwoordigen  de beste internationale uitgevers voor blended learning, waarvoor wij exclusief Nederlandstalige versies van hun uitgaven uitbrengen. Beroemd werd TFC met de serie trainingsfilms van John Cleese (‘Op beurzen niet te kijk staan!’), met ‘Fish!’ en met ‘De Augurk’ (de perfecte opvolger van ‘Fish!’). Actueel en hot is Video Moments: Nederlandse korte training video’s van TFC met humor en tempo, door meesteracteur Johan Stevens. Bekijk even een voorbeeld daarvan hier.

Gratis kunt u previews van een groot aantal titels bekijken op ons eigen Vimeo kanaal:

TFC op Vimeo

Gratis online previewen

Alle training dvd’s en streams uit onze portfolio zijn volledig en kosteloos online te previewen. Regelmatig verschijnen nieuwe titels met complete trainingsprogramma’s voor diverse gedragsaspecten van communicatie: leidinggeven, veranderen, klantgerichtheid, verkoop, persoonlijke effectiviteit, etc. Op verzoek kunnen gebruikerslicenties worden verstrekt voor filmfragmenten in ieder gewenst format. Ook verzorgt TFC uw training dvd op maat.

  • Nieuw: Video Moments  » Lees meer
  • Communicatie:  Aanbevolen video’s voor uw Communicatietrainingen » Lees meer
  • Klantgerichtheid: Maak uw trainingen Klantgerichtheid boeiender met deze video’s » Lees meer
  • Leidinggeven: Houd de aandacht vast met deze video’s over Leidinggeven » Lees meer
  • Organisatie & Verandering: Boei uw publiek met deze video’s over Organisatie & Verandering » Lees meer
  • Verkoop: Tips voor video’s om te gebruiken tijdens uw Verkooptrainingen » Lees meer
  • Persoonlijke effectiviteit: Illustreer uw trainingen Persoonlijke Effectiviteit met deze video’s » Lees meer

Al onze videotitels zijn te bestellen als online abonnement – u krijgt dan uw eigen TFC.Vimeo portfolio – maar ook als DVD, zodat u nooit problemen met uw internetverbinding hoeft te vrezen. Oo kunnen we de meeste titels leveren in andere talen, in ieder geval in het Engels en Frans.

Trainingsmedia bestellen of informatie aanvragen?

Wilt u werk maken van blended learning, overweegt u training dvd’s aan te schaffen of heeft u vragen over specifieke media, laat het ons weten per email. Wij komen per omgaande bij u terug met een reactie.

Terug>>