Trainingsmedia

Uw training, cursus of opleiding worden effectiever

TFC is al meer dan 60 jaar dé provider van trainingsmedia. Met de volgende trainingsmedia zorgt TFC dat uw trainings- of opleidingsprogramma effectiever worden en uw deelnemers  en opdrachtgevers tevredener.

Deze site is in opbouw maar zal spoedig de vele producten presenteren uit de volgende groepen:

Veel van deze media zijn online beschikbaar. Het betreft dan testen waarvoor u een login code kunt bestellen of abonnementen per kwartaal of op jaarbasis. TFC heeft ervaren dat trainers niet overal verzekerd zijn van goede internetverbinding. Daarom zijn ook tal van producten in fysieke vorm beschikbaar: DVD en print. Deze worden u dan op bestelling toegezonden.

Binnenkort zal onze webshop klaar zijn zodat u de bestellingen gemakkelijk zelf kunt doen.  TFC is evenwel altijd beschikbaar om u te adviseren over de juiste keuzemogelijkheden want het aanbod is groot. Onze voorkeur is dat u uw wensen per email aan ons opgeeft en wij maken u dan een voorstel op maat, passend binnen uw budget.

TFC vertegenwoordigt de beste internationale uitgevers voor blended learning, waarvoor wij exclusief Nederlandstalige versies van hun uitgaven uitbrengen. Beroemd werd TFC met de serie trainingsfilms van John Cleese (Op beurzen niet te kijk staan !), met Fish !  en met De Augurk (de perfecte opvolger van Fish !). Actueel en hot is Video Moments: Nederlandse korte training video’s van TFC met humor en tempo, door meesteracteur Johan Stevens.

Trainingsmedia bestellen of informatie aanvragen

Wilt u werk maken van blended learning, overweegt u training dvd’s aan te schaffen of heeft u vragen over specifieke media, mail ons dan even. Wij komen per omgaande bij u terug met een reactie.