Partners

Connectivity is levensvoorwaarde

Een lange historie levert veel relaties op. TFC Group is omringd door tal van partners waarmee wij samenwerken: in ontwikkeling, in uitvoering, in distributie, in kennisdeling en in denken over de vragen van de markt.

Wat opvalt, is dat de relaties vooral hechter zijn geworden met gelijkgestemden: de partners die onze waarden delen.

Met onderstaande impressie doen wij veel van onze relaties tekort, het is slechts een greep uit ons netwerk, want ons netwerk is voortdurend in beweging.

Trainers Academie is aan TFC hecht verbonden en is op hetzelfde hoofdkantoor gevestigd. De academie is de Nederlandse bakermat van de train-de-trainer opleidingen. Wie overweegt om te professionaliseren als trainer, coach of hrd adviseur is aan het juiste adres hier.

HR Productions vertegenwoordigt TFC voor de relaties in België, zowel met de vaste collectie media als met video-producties op klantenwens.

HR Community met meer dan 55.000 leden is een bruisend en interactief knooppunt voor iedereen die vindt dat mensen de sleutel vormen voor het succes van organisaties. 

NIVE en TFC zijn sinds 2010 een partnership aangegaan. De 30.000 NIVE-leden genieten korting op alle producten en diensten van TFC.

ProfessioneelBegeleiden.nl voor vakinhoudelijke  en betrouwbare informatie rond coachen, counselen, loopbaan en HRD: kennis als kern van verbinding.

ETMA de European Training Media Association is het europese netwerk van distributeurs van trainingsmedia. Via ETMA is TFC georganiseerd om internationale projecten verzorgen.

terug naar contact >>