Over ons

Trots op je organisatie

Heeft u dat gevoel? Hebben uw medewerkers dat gevoel? Bij TFC vinden we dat ieder trots op z’n organisatie moet kunnen zijn, net als wij dat zijn op ons TFC. En meer dan dat: het gevoel mede-eigenaar te zijn. Trots & Eigenaarschap zijn twee cultuurwaarden die een organisatie vleugels geven. Wat ons betreft staan de letters P&O dus voor ‘Pride & Ownership’. Meer over dat concept, ge├»nspireerd door mensen als Semmler en Wintzen, vind u op onze site: UPGRADE PEOPLE.

TFC doet meer dan u denkt om dat waar te maken, ook binnen de organisatie waar u voor werkt of voor wilt werken. Management talent is mooi, maar slechts een begin. Wij ontwikkelen uw medewerkers, uw management talent, wij ontwikkelen uzelf en ondertussen blijven wij onszelf ontwikkelen. Dat is wat wij verstaan onder human resources development.

Mensen en organisaties ontwikkelen

Mensen en organisaties helpen ontwikkelen en beter worden, dat is de kernactiviteit en het specialisme van TFC. Het is niet allleen ons vak, het is ook onze passie. En die van de vele specialisten die ons dienstenpakket compleet maken: onze kerntrainers, onze strategische partners en last-but-not-least: onze alumni die nadrukkelijk deel uitmaken van onze ‘community’ (tot onze site verloren ging ook onze hosting ).Hun en onze jarenlange ervaring in het werkveld van Human Resources Development zetten we graag in ten behoeve van uw organisatieontwikkeling, of voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Meer over onze achtergrond, onze werkwijze, onze samenwerking en onze organisatie vindt u binnenkort op deze site

Nog meer hoort u als u een bezoekje met ons afspreekt. Wij zijn trots op wat we kunnen en doen; we laten u daar graag in delen.